top of page

Avancerad hudvård

ENERPEEL Kemiska Peels

 

ENERPEEL är produkter som endast ingår i de avancerade ansiktsbehandlingarna i vår klinik, de är helt enkelt för starka att sälja för hemmabruk. De är klassade som medicinteknisk produkt och är CE-märkta, mig veterligen finns ingen annan kemisk peeling i Sverige som har samma egenskaper. Behandlingar med Enerpeel gör det möjligt att effektivt förbättra en rad synliga eller djupare problem i huden så som t.ex:

  • Hudens textur och lyster

  • Rynkor och fina linjer

  • Ojämheter och defekter i pigment

  •  Fet hy

  •  Acne – både inflammatorisktyp, komedontyp och blandtyper

  •  Rosacea

  •  Solskada såsom exempelvis solfräknar(letigo) och åldersfläckar (aktinisk keratos i måttlig form)

  •  Torr hud genom ökad vattenbindande förmåga

  •  Åstakomma stimulering av Collagen för ökad fasthet och hudföryngring.

Peels-behandlingarna skräddarsys för de olika individuella förutsättningarna. Behandlingarna görs antigen som enskilda behandlingar eller upprepas i kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten av Enerpeel ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden.

Enerpeel har, som enda leverantör av kemiska peels i Sverige, godkänts för att bli CE-märkta (Medical Device enligt klass II). Behandlingar med Enerpeel kemiska peels är kraftfulla behandlingar och genom att de är CE-märkta tillåts de innehålla specifika ingredienser i högre koncentrationer. Det gör att resultatet i din behandling inte går att jämföra med andra kemiska peels på marknaden.

 

 

ICEPEEL

 

Icepeel kombinerar 2 ytterst verksamma teknologier för tredimensionellt resultat. Kemisk peeling, Enerpeel MA, är steg 1 och Cryoterapi är steg 2. Effekten är resultatinriktad och omedelbar. Tydliga resultat utan ”down time”.

Kemisk peeling är dokumenterad effektiv metod att exfoliera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor samt ger huden ökad vitalitet. Passande även för en rosacea, känslig hy.

Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandlingen reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandlingen immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner, samtidigt som den ökar aktiv ämnesomsättning vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.

 

 

 

 

ENERPEEL GA

Peel-behandling ökar produktionen av nytt kollagen och elastin vilket ger ökad fasthet till huden. Den jämnar ut solskador och pigmenteringar vilket gör Enerpeel GA till den ultimata behandlingen för mogen och solskadad hy. Rekommenderas som en kur à 3 st behandlingar vid behandling av pigmenteringar.


ENERPEEL SA

Enerpeel SA är en effektiv behandling för acnerelaterade tillstånd. Man kan behandla inflammatorisk acne, komedonacne eller blandtyp. Rekommenderas som en kur à 3 st behandlingar.


ENERPEEL MA

Enerpeel MA är en effektiv behandling för känslig hud. Vid behandling av rosacea rekommenderas en kur à 3 st behandlingar.

 

 

 

bottom of page