top of page

Under år 2014 började jag min utbildning inom kosmetisk tatuering (ögonbryn, eyeliner och läpptatuering). År 2015 började jag arbeta heltid inom skönhetsbranschen och med bl a kosmetisk tatuering. Sedan dess har jag utfört oändligt många behandlingar.

Kosmetisk tatuering går under stickande och skärande verksamhet och är anmälningspliktigt till kommunen. Skönhetskliniken Sandviken har naturligtvis sin verksamhet anmäld och godkänd.

Allt anpassas efter dig som kund, oavsett om du vill ha väldigt naturliga eller en mer sminkad touch. Är du osäker på vilken teknik för ögonbryn du ska välja? Boka in "kombinerade bryn" så diskuterar vi på plats.

Formen ritas upp utefter ditt brynben och du som kund godkänner den alltid innan vi börjar behandlingen. Precis alla är individuella både till utseende, personlighet och preferenser. Jag arbetar inte efter en mall utan allt är i samråd med dig som kund och du får en tydlig vägledning av mig utan att du "körs över".

En del har en klar vision som förmedlas till mig medan många andra känner sig novis och mer eller mindre lämnar över allt i mina händer.

Mitt fokus är inte hur det ser ut direkt efter behandlingen, jag fokuserar på det läkta resultatet och det är många punkter som behöver vägas in.

Det behöver i regel se "lite för mycket ut" direkt efter, annars kommer du inte att vara nöjd efter läkningen.

 

Kosmetiskt tatuering ersätter inte all make up utan det är tänkt att ge en förenklad vardag och kosmetisk tatuering spar mycket tid! 

bottom of page